Рецепт риби нашвидкоруч

05-05-2015, 4HappyPeople.com.ua Manager

Гарного вечора та смачної вечері!

(А що може бути кращим за домашню просту їжу?)
Риба печена нашвидкоруч:
Беремо нижню половину форелі або лосося, солимо, перчимо за смаком, посипаємо прянощами (добре пасують прованські трави з розмарином), викладаємо на чавунну пательню, вимащену олією та підігрітою.
Розігріваємо духовку/піч до 220С, викладаємо пательню з рибою в духовку і печемо 25-35 хвилин (в залежності від розміру риби). 
Наливаємо охолодженого вина та смакуємо з домашнім печеним хлібом smile emoticon
Прихватки, фартух та скатертини замовляємо в нас 
http://4happypeople.com.ua/